Annons

Monopoly för ROBLOX

 • Fri

 • På Svenska
 • 4.9

  (0)
 • Säkerhetsstatus

Softonic-recension

Gratis brädspelssimulering

Monopoly Roblox är en gratis brädspelssimulering utvecklad 2017 där du spelar som en av pjäserna på det ökända Hasbro-brädet. Det finns ingen möjlighet att spela mot botar, så du måste vänta tills minst två andra spelare ansluter dig. Om du inte gillar sådana här stillasittande spel kan du prova Ramen Simulator PETS, Feather Family Gastornis och Fish Simulator OLD som alternativ.

De grundläggande reglerna är desamma som i det ursprungliga Monopoly-spelet. Du kommer att landa på olika egendomar och bestämma om du vill köpa dem. Det finns ett handelssystem och du kan senare utveckla marken ytterligare med hus och hotell för att höja hyresbeloppet för de andra spelarna.

Röra sig runt på brädet

Med den alltmer populära spelplattformen skulle det inte dröja länge innan någon introducerade ett klassiskt brädspel till den. Monopoly Roblox återspeglar det ursprungliga spelet, men det har olika egendomsnamn. Samma regler gäller genom att röra sig runt på brädet på din tur och fatta beslut baserat på rutan du landar på.

Egendomsutvecklare

Om du kan undvika fängelse eller skattetegel kan du snabbt köpa nya egendomar för att bygga upp din portfölj. Ibland hamnar du i en situation där någon har en egendom du vill ha och vice versa. Du kan enkelt handla med dem med knappen till vänster. Dessutom kan du uppgradera din egendom när du har en komplett uppsättning färger.

Roliga omgivningar

En av de trevliga aspekterna med Monopoly Roblox är omgivningen. Brädspelet är på ett bord där du kan titta ut genom fönstret. På ena sidan kan du se inredningen i huset i andra rum. Din avatar är bara en liten pjäs på bordet.

Klassiskt spel på Roblox-plattformen

Monopoly Roblox är ett roligt idle-spel där du rör dig runt på spelbrädet för att skaffa egendomar. Spelaren med högst värde i tillgångar är den ultimata vinnaren.

Du kan spela tills du blir uttråkad eller spendera så lång tid som du behöver för att vinna i Monopoly Roblox. Tyvärr finns det ingen solo-läge att spela med botar, vilket innebär att du måste bjuda in vänner att delta.

Program tillgängligt på andra språk


Monopoly för ROBLOX

 • Fri

 • På Svenska
 • 4.9

  (0)
 • Säkerhetsstatus


Användarrecensioner om Monopoly

Har du provat Monopoly? Var den första att lämna din åsikt!


Annons

Lagar som rör användningen av denna programvara varierar från land till land. Vi uppmuntrar eller accepterar inte användningen av detta program om det strider mot dessa lagar.